Achtergrond

 

Jeroen Brenninkmeijer

Jeroen Brenninkmeijer – Beleggingsspecialist

In 1995 begon ik op een minimum jeugdloon bij een commissionair in effecten. Vanuit Rotterdam reisde ik dagelijks naar een mooie zolderverdieping aan de Herengracht in Amsterdam en voor mij lagen 4.000 antwoordkaartjes van geïnteresseerde beleggers. ‘Zo Jeroen, ga die maar bellen.’

Inmiddels 21 jaar later heb ik een prachtige loopbaan achter de rug. Van jongste bediende tot commercieel directeur bij een exclusieve private- en zakenbank. Ik heb door de jaren zeer brede ervaring opgedaan in de wereld van beleggen. En het boeit mij nog steeds: de markt, de economie en de dynamiek van het vak.

Maar de belangrijkste drijfveer is nog steeds datgene wat ik heb ervaren op die zolder aan de Herengracht in augustus 1995; het gevoel toen de eerste klant ‘ja’ zei. Het gevoel van onvoorwaardelijk vertrouwen dat ik kreeg van een belegger, terwijl ik alles moest waarmaken.
Nu is het mijn doel om dat onvoorwaardelijk vertrouwen te belonen door uitsluitend nog voor de klant te werken. Onafhankelijk, zonder gebonden te zijn aan het product of de niche waarin je werkt. Ik volg de naald van mijn moreel kompas en vooral mijn gezond verstand en ben als financieel vertrouwenspersoon een onmisbare schakel tussen de geborgenheid van uw keukentafel en de ongrijpbaarheid van de financiële wereld.

Linkedin


Roderik Hoyng

Roderik Hoyng – Financieel Planner

In mijn bancaire carriëre (CenE Bankiers, Van Lanschot, Fortis MeesPierson) heb ik vooral veel plezier gehad in het leveren van financieel maatwerk voor professionals bij wie de passie NIET bij geldzaken lag: toetredende partners van grote advocaten- en accountantskantoren maar ook (para)medici en ondernemers. Hardwerkende mensen die simpelweg geen zin of geen tijd hebben om zich te moeten verdiepen in de beste financiële oplossing.

Zonder de ballast van een bank (targets, product pushing) maar met ruime ervaring en accurate kennis van zaken wil ik nu uw financiële professional worden: een onafhankelijke expert die

1. de financiële kennis heeft waar u geen tijd voor heeft
2. gewend is snel uw situatie te kunnen ‘lezen’ en u advies op maat te geven
3. een groot netwerk heeft dat voor u van nut kan zijn
4. begrijpt dat uw aandacht en prioriteit elders ligt (zakelijk en privé) en u daarom wil ontlasten.

Ik noem dit financiële ontzorging op maat: toegepast, specifiek en niet meer of minder dan nodig.

Klanten omschreven mij als slim, gedegen en vriendelijk. Ik kan goed luisteren en ben wars van opsmuk en valse pretenties.
Mijn doel is: goed contact, uw vraag goed begrijpen en goed voor uw geld zorgen.

Linkedin