Visie MJR Advies

MJR Advies brengt de menselijke maat terug in de financiële dienstverlening. Vanuit een onafhankelijke rol staat de vraag van de klant centraal in onze dienstverlening. Het aansturen van specialisten is ons specialisme. We houden alle partijen scherp, zitten ze achter de broek aan en stellen de inhoudelijke vragen zodanig, dat de klant het juiste antwoord en resultaat krijgt. We communiceren, onderhandelen en werken effectief en op een correcte en professionele manier.*
*Lees meer over onze visie door verder naar beneden te scrollen.

Wilt u op de hoogte blijven van korte en bondige financiële berichten? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief van MJR Advies

* verplichte velden

E-mail Formaat

MJR Advies dicht het gat dat is ontstaan tussen de klant en de aanbieders van financiële producten door onafhankelijk financieel advies en vermogensbegeleiding aan te bieden. Wij streven naar een langdurige vertrouwensrelatie met onze klant.

Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de relatie tussen de klant en de financiële dienstverleners. Het begon met een groeiend wantrouwen ontstaan ten opzichte van de grootbanken en verzekeraars door de verkoop van woekerpolissen en beleggingshypotheken. Door het provisieverbod is de verkoop van het product los komen te staan van het advies en het ‘gratis’ advies verdwenen. Een goede ontwikkeling, omdat dit mogelijk maakt dat klanten kritisch en onafhankelijk financieel advies krijgen, zonder dat er tegelijkertijd een product bij verkocht wordt.

Als gevolg van toenemende standaardisatie in de bedieningsconcepten en producten merkt de klant dat er steeds minder invulling wordt gegeven aan zijn of haar individuele wensen en vragen.

MJR Advies geeft antwoord op uw vragen op een persoonlijke en vertrouwde manier.