Visie MJR Advies

MJR Advies werkt vanuit een onafhankelijke rol waarbij de vraag van de klant centraal staat in onze dienstverlening. Het aansturen van specialisten is ons specialisme. We houden alle partijen scherp, zitten ze achter de broek aan en stellen de inhoudelijke vragen zodanig, dat de klant het juiste antwoord en resultaat krijgt. We communiceren, onderhandelen en werken effectief en op een correcte en professionele manier.*
*Lees meer over onze visie door verder naar beneden te scrollen.

Wilt u op de hoogte blijven van korte en bondige financiële berichten? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief van MJR Advies

* verplichte velden

E-mail Formaat

MJR Advies dicht het gat dat is ontstaan tussen de klant en de aanbieders van financiële producten door onafhankelijk financieel advies en vermogensbegeleiding aan te bieden. Wij streven naar een langdurige vertrouwensrelatie met onze klant.

Als gevolg van toenemende standaardisatie in de bedieningsconcepten en producten merkt de klant dat er steeds minder invulling wordt gegeven aan zijn of haar individuele wensen en vragen. Wij bekijken uw situatie als geheel en beoordelen dan of alle lopende zaken goed op elkaar zijn afgestemd. Waar nodig, zorgen we voor betere afstemming tussen alle betrokken partijen en maken we de financiële zaken weer overzichtelijk.

MJR Advies geeft antwoord op uw vragen op een persoonlijke en vertrouwde manier.