Wie bent u?

Ondernemer / DGA

Als ondernemer steekt u veel energie en tijd in uw bedrijf. Wij ontzorgen u op hoofdlijnen bij alle vermogensvraagstukken. Denk hierbij aan de adviseurs de u soms regelmatig of sporadisch spreekt over uw pensioenopbouw (BV), uw hypotheek, de beleggingen en de overdracht van uw vermogen. MJR Advies creëert een duidelijk overzicht en stemt alles op een efficiënte manier af met uw bestaande netwerk zoals de accountant, fiscalist en bank. Onze oplossingen leveren u veel tijds- en kostenbesparingen op en bovenal de rust dat alles goed is geregeld. Laat u verrassen door onze pro actieve en resultaatgerichte aanpak.

 

Het vermogen om in generaties te denken

Geldzaken, fiscaliteit en beleggen, het vraagt tijd en aandacht en de focus voor de langere termijn wordt vaak vergeten. Wij kijken anders naar oplossingen. Een goede oplossing is niet altijd datgene dat het meeste rendement op de korte termijn oplevert. Flexibel blijven om zaken te kunnen veranderen, structureren moet niet tot beperkingen leiden. Wij zijn er om met u te bekijken wat er speelt en hoe effectief de bestaande oplossingen werkelijk zijn. De gesprekken met specialisten voeren wij met of namens u. Een paar extra oren en ogen die met u meedenken.

Bestuurder van non-profit instelling

Begeleiding van MJR Advies zorgt ervoor dat alle bestuursleden voldoende begrip en inzicht krijgen als er besluitvorming rondom het vermogen aan de orde zijn. Als bestuurder heeft u de taak om zorgvuldig om te gaan met het aan u toevertrouwde vermogen en te zorgen dat altijd kan worden voldaan aan de doelstellingen van de stichting of vereniging. Het beoordelen van het beleggingsbeleid is de afgelopen jaren niet eenvoudiger geworden. Wij begeleiden u graag met onze diepgaande kennis op het gebied van beleggen. Dat begint bij de gesprekken met de vermogensadviseurs of -beheerders. Onze onafhankelijke toetsing, rapportage en begeleiding maken dat u op een zorgvuldige wijze financiële verantwoording kunt afleggen aan uw bestuur en achterban. Bovendien bent u als bestuurder verzekert dat het vermogen op een juiste en rendabele manier wordt beheerd. Wij verzorgen ook presentaties en trainingen voor bestuursleden zodat ze in staat zijn met de juiste kennis de vermogensbeheerders te beoordelen.